Home » Muzica - Concerte

Concert Anda Adam in Club Bamboo din Bucuresti

14 May 2010 No Comment

15 Mai 2010
Club Bamboo

Sambata, 15 mai, incarca-te cu multa energie si vino in Bamboo sa o vezi pe Anda Adam intr-un live performance de zile mari! In plus, ai parte de un inedit spectacol, “Cirque du Bamboo”!

Noaptea de sambata se anunta a fi una foarte lunga si totodata plina de surprize in Bamboo! Una dintre ele va fi oferita chiar de Anda Adam, care va incinge atmosfera cu cele mai cunoscute si mai noi piese ale sale, printre care: “Love on you”, “Madam”, “Punani” si “Just for you”.

Vei simti pe pielea ta cum mercurul din termometrul distractiei atinge cote maxime si ramai fara respiratie cand pe scena vor pasi dansatoarele clubului, costumate in cele mai incitante tinute si interpretand rolul dresoarelor de la circ. Ajutate de o coregrafie cu totul si cu totul spectaculoasa, frumoasele animatoare iti vor demonstra cat de bine se pricep sa imblanzeasca animalele aflate pe scena clubului.

Mai mult decat atat, “Cirque du Bamboo” ti-a pregatit o gama variata de genuri muzicale, din care nu vor lipsi remixuri ale melodiilor specifice spectacolului de circ. Toate acestea in cadrul unui extraordinar si inedit performance, de la care nu trebuie sa lipsesti!

Deci ia-ti prietenii si vino sa te bucuri din plin de o petrecere cu adevarat deosebita sambata, 15 mai, numai in Bamboo!

Club Bamboo: Strada Ramuri Tei nr. 39, Bucuresti.
Rezervari: 0731.990.099 / 0726.226.266

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.