Home » Monden - Lifestyle

Fara Cravata Bowling Cup 2010 debuteaza luni

13 May 2010 No Comment

Luni, 17 mai, debuteaza cea de-a patra editie a Fara Cravata Bowling Cup. Provocarea de a concura pe pistele de bowling pentru trofeul Fara Cravata a fost acceptata de firme puternice atat ca echipa, cat si ca renume. Daca mai sunt companii care doresc sa se alature competitiei, se mai pot inscrie pana vineri (14 mai), inclusiv.

Competitiile Fara Cravata se adreseaza tuturor companiilor, indiferent de domeniul de business in care acestea activeaza. Angajatii acestor companii se evidentiaza atat prin profesionalismul cu care abordeaza relatiile de business dar si pentru placerea de a lucra in echipa. Pentru acestia, participarea la competitiile Fara Cravata reprezinta un dublu beneficiu: sudarea relatiilor interpersonale, datorata naturii sportive a evenimentelor si prilejul de a se distra impreuna. Singura conditie pe care aceste echipe trebuie sa o indeplineasca este deschiderea catre distractie si fairplay. Urmatorul eveniment Fara Cravata este organizat la laser tag si va avea loc pe 18 octombrie.

Premiile pentru competitiile organizate in anul 2010 sunt oferite de partenerul nostru, Max-Relax On-site Chair Massage.
Compania Max-Relax va ofera solutia pentru a creste eficienta angajatilor si a le diminua stresul acumulat la locul de munca: masajul la birou sau On-Site Chair Massage. Sedintele de masaj sunt efectuate de kinetoterapeuti la locul de munca, peste haine, cu ajutorul unor scaune speciale. Serviciul On-Site Chair Massage se preteaza si la diverse evenimente: conferinte, seminarii, lansari, teambuilding-uri.

Participarea la un eveniment Fara Cravata reprezinta pentru companii intarirea si reafirmarea orientarii culturii organizationale catre deschidere, comunicare, fairplay in relationare, management conform principiilor unei bune politici de personal si consolidarea imaginii de echipa tanara, dinamica, competitiva in orice situatie! 2010 este al cincilea an in care companiile adera la valorile Fara Cravata, singura instanta din Romania care premiaza echipa ca motor al companiilor.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.