Home » Monden - Lifestyle

A IV-a editie a Targului HARMONY la The ARK, 22-23 mai 2010

14 May 2010 No Comment

Tendintele NATURAL & BIO se afirma, in pragul verii, la HARMONY WELLNESS FAIR, care va asteapta sa-l vizitati de sambata, 22 pana duminica, 23 mai la ARK Bursa Marfurilor, Uranus colt cu Calea Rahovei.

Targul HARMONY este evenimentul de referinta al sectorului BIO si al consumului ecologic, etaland produse pentru o viata sanatoasa, din toate domeniile cotidianului: gastronomie si vinuri, sanatate, frumusete si forma, habitat armonios. Ca de obicei, vizitatorii vor putea cumpara aici produse de marca cosmetice sau alimentare, precum si suplimente nutritive, carti, cristalele si bijuteriile din cristale, produse BIO pentru ingrijirea casei.

Sambata, 22 mai, la orele 18.00, sunteti invitati la Concertul de muzica indiana sustinut de grupul Nirmal Bhakti.

A patra editie a Targului Harmony se va desfasura in cel mai recent renovata cladire de patrimoniu a Bucurestiului – fosta Bursa a Marfurilor denumita acum THE ARK, situata vis-a-vis de Piata de Flori Cosbuc.

Poate va mai intereseaza


Etichete: ,

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.