Home » Arta - Cultura - Educatie

Radio Romania transforma Parcul Herastrau in Oraselul Vesel duminica, 30 mai 2010

27 May 2010 No Comment

Radio Romania Actualitati, Radio Bucuresti si Kids Radio va invita in Oraselul Vesel!

Duminica, 30 mai 2010, posturile radioului public ii invita in Parcul Herastrau pe copii si parinti sa devina, pentru o zi, o parte a povestii din Oraselul Vesel. Pentru cea mai frumoasa zi din an a copilariei au fost pregatite jocuri, concursuri cu premii, desene pe asfalt, scenete de teatru, face-painting, karaoke si multe, multe alte surprize, intr-un decor de flori si baloane colorate.

“Apelul la distractie” este dat de Radio Romania Actualitati, Radio Bucuresti si Kids Radio inca de la ora 9.00, iar pe parcursul zilei, copiii aflati in parc vor participa in direct la programele Kids Radio si la concursurile organizate special pentru ei: intrecere cu rolele, desene pe asfalt sau sarituri in saci. Cei pasionati vor putea invata pasi de dans de la instructorii Federatiei Romane de Dans Sportiv sau vor lua lectii de chitara.

De ziua lor, copiii sunt asteptati si la “Coltul Copiilor”, unde vor putea vorbi despre dilemele, nazbatiile si povestile lor. Tot duminica va avea loc lansarea celor mai recente CD-uri din colectia Noapte buna, copii! – un produs al Teatrului National Radiofonic si Editurii Casa Radio, precum si avanpremiera spectacolului de teatru radiofonic Peter Pan si Wendy.

Va asteptam duminica, 30 mai 2010, in Oraselul Vesel, la Roata Mare, incepand cu ora 9.00, pentru a sarbatori copilaria, alaturi de Radio Romania. Pentru a ajunge la locul distractiei, copiii se pot imbarca si pe vaporasele care ii vor aduce la debarcaderul cel mai apropiat de Oraselul Vesel.

Sponsorii evenimentului: Algida, AutoGadget, Carrefour, Editura ErcPress, Giusto, Promoland.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.