Home » Arta - Cultura - Educatie

Editura Univers Enciclopedic te invita la Bookfest

9 June 2010 No Comment

Inca de la lansarea Bookfest, Editura Univers Enciclopedic a venit in intampinarea cititorilor cu titluri interesante din domeniul psihologiei, filosofiei si antroposofiei. Iubitorii colectiilor Univers Enciclopedic sunt asteptati de astazi la Bookfest, Pavilionul 14, stand B 10, incepand cu ora 10.

In urmatoarele cinci zile de Bookfest, Editura Univers Enciclopedic lanseaza cateva titluri noi precum si o bogata oferta de discount-uri pentru dictionare si carti pentru copii.

Colectia Psihologie, aduce in atentia cititorilor doua volume interesante: Tratat practic de cunoastere a omului, de Gaston Berger. Cartea ofera o excelenta investigatie caracterologica, menita sa ofere intr-un limbaj accesibil si atractiv, metode practice de cunoastere si autocunoastere a omului. Cea de-a doua, Personalitatea neurotica a epocii noastre, de Karen Horney, este o carte care nu trebuie sa lipseasca din biblioteca. Cartea este un itinerar al vietii omului modern, macinat de conflicte, anxietati si suferinte.

Colectia Filosofie, lanseaza in cadrul Bookfest un memorabil tratat scris de Sf. Bonaventura, tratat care reprezinta un arbore al Stiintelor Si o luare de pozitie n problema adevarului care poate fi pusa n legatura cu disputele pariziene de la sfrSitul secolului al XlII-lea privind tipul de adevar angajat de diferitele Stiinte particulare Si locul teologiei n domeniul cunoaSterii.

Colectia Initieri, aduce in atentia iubitorilor de antroposofie o noua carte semnata Rudolf Steiner, Despre enigmele sufletului. Cartea prezinta pentru prima data, aspecte semnificative ale configurarii intreite a fiintei omenesti: corpul fizic, organismul sufletesc si configuratia spirituala.

Editura Univers Enciclopedic ofera pe toata perioada targului un discount de 30% pentru toate titlurile prezente la Bookfest. De asemenea, cititorii au la dispozitie cateva oferte speciale: DEX-ul impreuna cu Micul Dictionar Enciclopedic la un pret de 120 lei, DEX-ul impreuna cu Dictionatul Ortografic, Ortoepic si Morfologic la un pret de 110 lei. Copiii sunt asteptati la stand cu o oferta promotionala, orice carte de povesti costa intre 2 si 5 lei.

Leave your response!

Add your comment below, or trackback from your own site. You can also subscribe to these comments via RSS.

Be nice. Keep it clean. Stay on topic. No spam.

You can use these tags:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This is a Gravatar-enabled weblog. To get your own globally-recognized-avatar, please register at Gravatar.